Nieuws

Textielrace groep 8

Dinsdag 27 oktober heeft groep 8 een gastles rondom textiel gekregen. Misschien is uw kind al thuisgekomen met een heel verhaal van een wedstrijd of heeft u er op een andere manier al iets over gehoord. Wij gaan namelijk in de aankomende maand (november) de strijd aan met 9 andere scholen. We proberen zoveel mogelijk textiel te verzamelen en kunnen daarmee een vette schoolreis winnen. Heeft u thuis nog oude kleding, schoenen, beddengoed, lappen stof, tassen, riemen, gordijnen, petten, hoeden, mutsen, theedoeken, schorten, knuffels, enz., geef ze gerust mee! Op school staan in het fietsenhok containers waar ze elke dag in gedaan kunnen worden. Ook kunt u het textiel door de kinderen op laten halen. U gaat daarvoor naar www.textielrace.nl. U vult daar uw postcode in en geeft aan welk textiel u heeft. De overige stappen spreken voor zich. Vergeet niet om De Morgenster te selecteren! Anders gaan onze punten naar een andere school.

In de bijlage vind u een folder met meer informatie. Misschien wil u deze ook digitaal delen via bijv. facebook of whatsapp.

We gaan er een leuk project van maken, waarin we de kinderen, naast dat we graag willen winnen, bewust willen maken van het belang van recyclen en hergebruiken.

Bedankt voor uw hulp,