Nieuws

Corona [update]

24/4/2021

Locatie FH: ouders/verzorgers zijn via een informatie mail verder geïnformeerd.
Groep 8
ging vanaf woensdag jl. (21 april 2021) in thuisquarantaine vanwege een leerling die positief testte op Covid19. In de loop van de week testten nog 2 andere kinderen positief. De ‘nieuwe’ quarantaine periode loopt in elk geval tot  t/m zondag 25 april. Dan kan er weer getest worden. Een afspraak maken kan via: 0800-2035.
Bij een negatieve test kan uw kind uit quarantaine. Is uw kind positief, dan horen wij dat graag i.v.m. het bron en contact onderzoek van de GGD. Vermeld daarom altijd het doorgeven dossiernummer als u uw kind laat testen.
Als u uw kind niet wilt laten testen, duurt de thuisquarantaine tot en met 28 april. 

Locatie LB: 
ouders zijn via een informatie mail verder geïnformeerd.
Groep 1/2a, 1/2b, 3 en 4 gingen na overleg met de GGD met het ingang van de meivakantie (en voor alle zekerheid) in quarantaine. Dit vanwege een leerkracht die positief testte en waarvan maandag 19 april jl. als eerste ziekte dan is aangemerkt door de GGD. Dit betekent dat deze kinderen bij een negatieve test op zaterdag 24 april uit thuisquarantaine kunnen. Een afspraak maken kan via: 0800-2035. Is uw kind positief, dan horen wij dat graag i.v.m. het bron en contact onderzoek van de GGD. Vermeld daarom altijd het doorgeven dossiernummer als u uw kind laat testen. Als u uw kind niet wilt laten testen, duurt de thuisquarantaine tot en met 29 april. 

Belangrijke achtergrond informatie:
Quarantainegids
Informatiebrief basisonderwijs nauw contact | LCI richtlijnen (rivm.nl)